Referenser

2014-02-17
Wivan-Skantze.jpgWivan Skantze, Båstad GK, Hcp 14

I januari 2014 startade BIGA och jag har varit medlem sedan start. Det är en fantastisk anläggning, mycket ändamålsenligt upplagd och med fräscha lokaler. 

Där finns två stycken golfsimulatorer där man kan slå bollar och testa sina slag. På en dator ser man hur långt man slår, hur rakt eller snett man slår, vilken bollhastighet och mycket mycket annat.
I simulatorn kan man dessutom spela olika banor, både svenska och utländska. Det hela är otroligt realistiskt och mycket populärt.

Det finns också möjlighet att chippa och putta i separata rum. Men det bästa med hela anläggningen är att där finns en kunnig golfpro (Andreas Gustavsson) som ger lektioner och dessutom fystränar dem som vill vara med på detta. Sex dagar i veckan kan man med hans hjälp på ett mycket effektivt sätt träna in golfrelaterade rörelser. 

Jag vill verkligen rekommendera alla som tar sin golf på allvar att göra ett besök på BIGA. Att vara där och träna och på ett lekfullt sätt deltaga i aktiviteterna är beroendeframkallande. 

Wivan Skantze 390104-001

David Hallinger, Vasatorps GK, Hcp 4

David-hallinger.JPG

Jag har regelbundet spelat golfsimulator på BIGA sedan starten 2008 och imponeras av verklighetskänslan i vid spel och träning. Extra roligt är det att spela banor i simulatorn som jag även spelat i verkligen t ex Barsebäck, Halmstad samt nu även Hills utanför Göteborg som är en rejält tuff utmaning! Det blir säkert många intressanta matcher på denna bana med mina golfkompisar. 

 

Som träning är simulatorn perfekt då man hela tiden får feedback på bollhastighet, bollträff och längd m.m. Det är förvånande hur exakt simulatorn är och den går inte att lura. 

 

Jag vill varmt rekommendera alla golfare oavsett nivå att träna och spela inomhus-golf på vintern! När hösten lider mot sitt slut så ser jag alltid fram emot den kommande vintersäsongen med fortsatt spel inomhus! 

- David Hallinger, 630727-021