Custom Fitting & Klubbservice

CUSTOM FITTING

Vi utför Custom Fitting på dina klubbor och på nya klubbor. På BIGA har vi genom ett samarbete med HK Sport & Golf alla de ledande klubbmärkena i testsortimentet så som Callaway, Taylormade, Cobra, Titleist, Cleveland och Adams.

 

Kom in och testa årets nyheter och få dem utprovade på ett Professionellt sätt. Vi provar ut den klubba/klubbor som passar dig bäst. Vi kollar lie, längd, skaft och grepp, vi gör det med vår testutrustning men tar även hänsyn till din teknik och ditt sätt att slå bollen.

Vem behöver Custom Fitting

En vanlig missuppfattning är att det bara är duktiga spelare som behöver Custom Fitting. Faktum är att en lite sämre spelare inte har samma förmåga att anpassa sig till sin utrustning som en bättre spelare har därför blir betydelsen ännu större hos en lite sämre spelare.

 

Vi gör också något som kallas för Total Fitting eller Gamefitting där vi går igenom ditt set och kollar vilka klubbor du behöver i bagen. Har man rätt utprovade klubbor spm är anpassade kan man spara många slag på en runda, något alla borde göra för att prestera bättre på golfbanan.

 

Välkommen att ta kontakt med Andreas Gustavsson PGA Golf Professional för en genomgång andreas@biga.se.

Klubbservice

På BIGA har vi full verkstad och klubbservice! Vi greppar om dina klubbor, byter skaft, kollar och ändrar lie mm. När du lämnar in klubborna har du dem färdiga nästa dag. Du kan även beställa Hickoryklubbor här och få dem servade. Service på hickoryklubbor tar en vecka.

Omgreppning

Ett av de bästa, och minst utnyttjade, sätten att få gamla golfklubbor att kännas som nya är att byta grepp på klubborna. Grepp slits och blir hala av hudfett och smuts, dessutom är greppet en färskvara. De senaste åren har materialet i greppen utvecklats enormt både vad det gäller känsla och grepp.